Esemény információ

HELYSZÍN

Kodály Központ Pécs, Breuer Marcell sétány 4, 7622

IDŐPONT:

Kezdés: 19:00 2020.11.11.

Ár:

3500 Ft / fő-től

EMAIL

info@zsn.hu

CÍM

Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

MEGOSZTÁS

11
november 2020

Legyen Úgy! – Dés László koncert, vendég: Szinetár Dóra

Dés Lászlót ezúttal is kiváló zenekar kíséri, nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Pár éve ő maga is kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. 2018-ban jelent meg Az éjféli járat címmel első szólólemeze, amely átütő sikert aratott, néhány hónapon belül Platinalemez lett. Ezen vadonatúj dalait énekli.
2017 végén Nagy utazás címmel országos turnéra indult, 2018 decemberében teltházas Aréna koncertet adott, 2019-ben pedig Mi vagyunk a Grund! címmel turnézott kimagasló sikerrel.
2020-ban új műsorral, a régi nagy slágerekkel és vadonatúj dalokkal kezd újra koncertezni, a koncertek címe az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy! De elhangzik majd természetesen a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk és a mára már kihagyhatatlanná vált dal a Pál utcai Fiúk musicalből, a Mi vagyunk a Grund! is.
Dés László vendége ezúttal Szinetár Dóra lesz, akivel korábban már dolgozott együtt, hiszen a Valahol Európában című Dés musical női főszerepét évekkel ezelőtt ő játszotta.

 

Jegytípusok

I. rendű 5990 Ft
II. rendű 5490 Ft
III. rendű 4990 Ft
IV. rendű 3500 Ft