Esemény információ

HELYSZÍN

Zsolnay Negyed - Pirogránit udvar, 7626 Pécs, Felsővámház u. 52.

IDŐPONT:

Kezdés: 20:30 2021.06.25.

Ár:

2500 Ft /

Szervező

TELEFON

72 500 300

EMAIL

info@zsn.hu

CÍM

Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

MEGOSZTÁS

25
június 2021

Lázár Tesók, boebeck koncert

Dupla koncert a Pirogránit udvaron!

Lázár Tesók lemezbemutató koncert a Pirogránit esték következő eseményén!
Vendég: boebeck
A Lázár tesók „Hullámtörés” című nagylemezének első élő bemutatója Pécsen, a Pirogránit udvarban, nagyzenekaros felállásban.
Az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismert testvérpár duója 1992-ben alakult, amikor Domokos után három évvel Ágoston is világra jött. Akkor még nem sejtették, hogy később Lázár tesók néven fognak együtt színpadra állni. Melankolikus, akusztikus, minimál hangszerelésű dalaikból 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel, amelynek ez lesz az első élő, kézzel is tapintható lemezbemutató koncertje. Intim, családias, tesós hangulatú est lesz.

A boebeck művésznéven alkotó Andl-Beck Boróka pécsi dalszerző-énekes. Egyedi hangvételű dalai 2021-ben debütálnak első, bemutatkozó kislemezén. Az elmúlt évek alkotói munkája mellett több alkalommal koncertezett már rangos könnyűzenei eseményeken, többek között az Ördögkatlan Fesztiválon, és a Budapest Music Center Leonard Cohen emléknapján is.
Boebeck első EP-je Pécsen, a Pirogránit esték eseményén debütál élőben. 

Jegyvásárlás: https://jegymester.hu/production/382882/pirogranit-estek-boebeck-es-lazar-tesok-lemezbemutato-koncert/38018671

Ajándékozzon élményt!

Adhatnánk-e szebb ajándékot szeretteinknek, mint a nyugodt pihenés és kikapcsolódás ígéretét?