Esemény információ

HELYSZÍN

Nagyharsány - Kisharsány - Villánykövesd - Beremend

IDŐPONT:

Kezdés: 10:00 2021.08.03.

Vége: 23:30 2021.08.07.

Ár:

5400 Ft / fő-től

CÍM

Ördögkatlan Fesztivál Egyesület

MEGOSZTÁS

03
augusztus 2021

14. Ördögkatlan Fesztivál

Lesz! Muszáj lennie!

Ezt mondtuk tavaly is, de a vírus legyőzött bennünket. Ebben az évben azonban reális esély van arra, hogy valóban megrendezzük a 14. Ördögkatlant. Tizennegyedik, mert ősszel, amikor „Zöldül a Katlan” címmel fákat ültettünk a három településen, elköszöntünk a balszerencsét hozó számtól, jól elégettük azt.
Most pedig szervezzük-egyeztetjük a programokat, és azt tapasztaljuk, a falvak-helyszínek várnak bennünket, a fellépők boldogan jönnek, a látogatók izgatottan érdeklődnek, minden arra mutat, hogy augusztus első hetében sokszázan-sokezren megölelhetjük végre egymást, és átadhatjuk magunkat a katlanfílingnek.
Bérleteink már kaphatók: https://tixa.hu/ordogkatlan2021
És igen, időközben elveszítettük védnökünket, Törőcsik Marit, akire augusztus 6-án Mozart Requiemjével emlékezünk majd. De mindketten, Cseh Tamás és Törőcsik Mari is örökös védnökként velünk maradnak, életük-életművük példa lesz számunkra.
Van még egy fontos információ: az Ördögkatlan szándékunk szerint a szabadság szigete volt és marad is – de nem költözhetünk le a Földről: az aktuális rendelkezéseket be kell tartanunk! Mostani tudásunk szerint karszalagot csak azon felnőttek kezére rakhatunk, akik rendelkeznek védettségi bizonyítvánnyal. Ezért hát annyit kérünk szelíden: oltakozzatok.
Találkozunk a 14. Katlanban!

Ajándékozzon élményt!

Adhatnánk-e szebb ajándékot szeretteinknek, mint a nyugodt pihenés és kikapcsolódás ígéretét?